Bine ati venit!

Transport si livrare

INCEPAND CU DATA DE 19.12.2017 NU MAI EXPEDIEM COMENZI!

Pentru a asigura o livrare cat mai rapida si in timp util, comenzile NU se mai confirma telefonic. Veti fi contactat/a prin email sau telefonic doar daca unul sau mai multe produse din componenta comenzii nu se afla in stoc(va recomandam sa verificati si folderul spam). Statusul comenzii dvs. precum si numarul trimiterii poate fi verificat in cont sau pe email. Comenzile online au priorirate fata de cele telefonice.
Timpul de procesare al precomenzilor este între 1-2 zile. Dupa procesarea comenzii dumneavoastra veti primi un email de confirmare a expedierii. Se genereaza si se trimite automat pe email numarul AWB in cazul in care ati optat pentru transport prin curier.

Expedierea si livrarea produselor catre client se face prin Posta Romana sau prin Curier.
Daca se doreste livrarea prin Posta Romana adresa de livrare din rubrica datele personale trebuie sa fie cea din actul de identitate (C.I.). Prin serviciul postal coletul se livreaza la oficiul postal de care apartine adresa din C.I. in 2-4 zile lucratoare de la procesarea comenzii. Daca in 2-4 zile de la procesarea comenzii nu primiti avizul in cutia postala, mergeti cu C.I. la O.P. de care apartineti pentru a ridica coletul. Termenul de livrare variaza in functie de localitatea de destinatie
Prin curierat rapid comanda se livreaza in 1-2 zile de la procesarea comenzii.
Comenzile primite in intervalul Vineri ora 18 pana Luni ora 9, precum si in zilele de Sarbatori Legale vor fi verificate si trimise dupa acest interval.
Toate taxele de livrare cad in sarcina cumparatorului si vor fi achitate in momentul primirii produsului(lor).

Costul transportului :
12,00 Lei Posta Romana in limita a 1 kg* **(in Bucuresti nu se trimit colete prin Posta Romana).
19,00 Lei Curierat Rapid, plata ramburs, in limita a 1 kg*.

*In descrierea fiecarui produs este afisat gramajul ( cuprinde si ambalajul special pentru expediere). Fiecare kg suplimentar, peste 1kg pentru care se percepe taxa fixa, se va taxa cu 1 Ron/kg .
Pentru a nu exista confuzii costurile de transport se adauga in momentul efectuarii comenzii.

ATENTIE! Pentru livrarea prin curier, va rugam sa verificati AICI daca localitatea de destinatie se afla in aria de acoperire Urgent-Cargus. br>
Daca pentru localitatea in care va aflati Urgent-Cargus percepe taxa de km exteriori, puteti opta pentru expediere prin Posta Romana sau achitati 1 Ron / Km suplimentar

Pentru lista localitatilor in care Urgent-Cargus livreaza fara taxe suplimentarea apasati click aici.

Dat fiind faptul ca site-ul www.abbc.ro nu gestioneaza stocul de marfa in timp real, este posibil ca produsele comandate sa nu poata fi livrate integral, in functie de stocul depozitului nostru. Situatia se va comunica telefonic sau prin e-mail in momentul confirmarii comenzii si cu acordul Dvs. putem inlocui produsele care nu sunt disponibile sau putem stabili alt termen de livrare decat cel mentionat mai sus, in functie de innoirea stocului.ATENTIE!!! IN CAZUL COLETELOR EXPEDIATE SI NERIDICATE NE REZERVAM DREPTUL DE A SISTA ORICE COMANDA VIITOARE!