ACEST SITE ESTE INCHIS TEMPORAR. COMENZILE EFECTUATE IN ACEASTA PERIOADA NU VOR MAI FI PRELUCRATE. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

Bine ati venit!

Happy Vibe Herbagetica 60 capsule

Cod produs: tt5434

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Happy Vibe Herbagetica este un antidepresiv, tonic psihic, creste rezistenta la stres, normalizeaza activitatea emotionala, calmant.

Producator: Herbagetica

Prezentare: 60 capsule

Greutate (inclusiv ambalajul): 60.00 gr

* Foloseste pentru calculul costului de transport

Momentan indisponibil

31,00 RON

Descriere produs

Detalii

Happy Vibe Herbagetica este un antidepresiv, tonic psihic, creste rezistenta la stres, normalizeaza activitatea emotionala, calmant.
Acest produs a fost conceput în principal, pornind de la câteva plante folosite de milenii în medicina populară românească, pentru combaterea diverselor tulburărilor psiho-emoţionale.

Se utilizează ca adjuvant în:
boli somatice care apar sau se agravează pe fondul tulburărilor emoţionale
depresie
anxietate, sindrom anxios-depresiv
atacuri de panică
tulburări de somn pe fond anxios
instabilitate emoţională
stres
tulburări compulsive
iritabilitate psihică

Efecte:
micşorarea dependenţei de alcool şi nicotină
reducerea tulburărilor emoţionale manifestate prin:
- anxietate, iritabilitate, oboseală
- greaţă, apetit alimentar oscilant, tulburări de tranzit intestinal, dispepsie
- palpitaţii, tahicardie, migrene
protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
îmbunătăţirea unor calităţi cognitive, cum ar fi atenţia şi capacitatea de concentrare
creşterea capacităţii de rezistenţă a organismului la stres
îmbunătăţirea calităţii somnului

Compozitie:
Sunătoare (Hypericum perforatum) extract cu min. 0,3% hipericină…............…………………………………………75 mg
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) extract 10:1………………………………………………………………………37 mg
Isop (Hyssopus officinalis)…………………....………………………………………………………………………………37 mg
Busuioc (Ocymum basilicum L) …………………………………………...…………………………………………………37 mg
Angelică (Angelica archangelica)………………………………....…………………………………………………………37 mg
Peliniţă (Artemisia vulgaris L)………………………………………...………………………………………………………37 mg
Odolean (Valeriana officinalis)…………………………….…………………………………………………………………37 mg

În tradiţia străveche, toate gândurile şi trăirile nocive erau atribuite unor spirite/duhuri rele, care erau alungate cu ajutorul acestor ierburi. Odinioară, plantele erau consumate constant, în rând cu alimentele de bază, pentru prevenirea şi chiar pentru combaterea unor tulburări psiho-emoţionale.

Sunătoarea era folosită odinioară împreună cu busuiocul contra “posedărilor” sau, în alţi termeni, contra tulburărilor psihice grave. Din punct de vedere farmacodinamic, iarba de Sunătoare, administrată mai ales ca şi extract, este considerată în prezent cel mai bun antidepresiv cunoscut.

Sunătoarea previne episoadele de instabilitate emoţională, cu treceri rapide de la o stare lăuntrică la alta, specifice persoanelor supuse la stres şi la tensiune psihică, la supraefort sau la privare de somn. Nu în ultimul rând, sunătoarea combate stările de astenie, măreşte unele capacităţi cognitive, cum ar fi atenţia sau puterea de concentrare.

Passiflora este unul din cele mai bune anxiolitice şi somnifere, fiind un preţios adjuvant contra anxietăţii, atacurilor de panică, insomniei şi a tulburărilor conexe. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise clare, cu respiraţie normală şi uşoară. După trezire, pacienţii nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, ameţeală, dificultate în respiraţie, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale. Extractul de Passiflora funcţionează şi în cazul pacienţilor anxioşi, care se trezesc din cauza coşmarurilor şi apoi nu mai pot adormi ori care adorm cu dificultate din cauza stresului şi a tensiunii psihice.

Busuiocul este un adevărat simbol al purificării sufleteşti şi al eliberării de “răutăţile lumeşti”. Conform observaţiilor clinice, busuiocul este un stimulent al atenţiei, induce stări de tonus psihic şi mental, normalizează apetitul, asupra unora dintre pacienţi are chiar darul de a induce stări de bună dispoziţie şi uşoară euforie. Eugenolul, compusul chimic care asigură aroma busuiocului, ajută la combaterea stresului şi sporeşte claritatea mentală.

Isopul este una dintre plantele biblice. În medicina populară este considerat un purificator psihic, o plantă care alungă gândurile negre şi trezeşte optimismul. Studiile ştiinţifice au demonstrat că partea aeriană a isopului este un puternic tonic psihic, ajutând la îmbunătăţirea stării de spirit. Aroma dulce reduce starea de tensiune, anxietate, depresie şi stimulează capacităţile cognitive, cum ar fi atenţia şi starea de vigilenţă.

Angelica mai este cunoscută şi ca “planta celor 7 îngeri”. În medicina populară românească, Angelica este considerată un “magnet” pentru influenţele magice benefice şi nu doar un simplu exorcizant. Din punct de vedere al acţiunii farmacodinamice, Angelica este un reglator excelent al sistemului neuro-vegetativ, având deopotrivă proprietăţi stimulente nervoase (datorită substanţelor volatile pe care le conţine) şi calmante (datorită furanocumarinelor din compoziţia sa). La nivelul sistemului nervos central, aceşti compuşi cu efect antagonic explică acţiunea sa reglatoare.

Peliniţa este o plantă înrudită cu Pelinul şi cu Lemnul Domnului, toate trei fiind considerate adevărate antidoturi contra spiritelor rele. Adesea, cele trei plante erau împletite sub formă de cununi, care erau ţinute la capul celor grav bolnavi, pentru a-i ajuta să se vindece, dar şi pentru a ţine disperarea şi chiar durerile departe. Cercetările medicale au demonstrat că Peliniţa este un tonic nervos şi vigilizant, ce combate stările astenice.

Odoleanul era, fără doar şi poate, cel mai folosit mijloc de alungare a spiritelor rele în medicina populară românească. Studiile clinice arată că această plantă este un puternic anxiolitic, îmbunătăţeşte somnul, reduce excitabilitatea psihică şi sexuală. Acţiunea anxiolitică se datorează faptului că inhibă impulsurile nervoase şi mesajele legate de stres să ajungă la creier.

Administrare:
De regula, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. O cura dureaza intre 30 si 90 de zile, in functie de necesitati, fiind urmata de 10-21 de zile de pauza, dupa care administrarea se poate relua.

Precautii si Contraindicatii:
In cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei si al pielii. Nu se recomanda expunerea de durata la soare, pe timpul curei. Contraindicat in alaptare si sarcina.

Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA cu nr. 5972/23.09.2011

Comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Scrii despre: Happy Vibe Herbagetica 60 capsule

Cum notaţi acest produs? *

  o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete produse

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.

Informatii diverse

Poti pune ce vrei aici....
NOTA: Informatiile de mai sus nu suplinesc sfatul medicului. Inainte de achizitionarea sau/si administrarea oricarui supliment alimentar / produs naturist consultati medicul. A se citi cu atentie prospectul. Nu suntem raspunzatori de eventuale reactii adverse survenite in urma administrarii incorecte a produselor prezentate pe site.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiasca o dieta variata si echilibrata.

Fotografia prezentata pentru produsul Happy Vibe Herbagetica 60 capsule are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.
ABBC.RO - Produse naturiste si parafarmaceutice.

Racomandarile noastre