Skip to Store Area:

PRODUSE NATURISTE

Antioxidanti

Antioxidanti

Produse 1 la 10 din 84 Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...9
 7. Următorul
Afişează pe pagina
Sortare după Setează direcţie descendentă
Acai Berry
Acai Berry (Euterpe oleracea) este un palmier care creste in padurile amazoniene. Fructele de Acai sunt considerate “superfructe” datorita capacitatii antioxidante, avand valoare ORAC (Capacitatea de Asorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen) de 102,700 μ mol TE/100g (exprimat in echivalente Trolox).

Producator: Adams Vision
Prezentare: Acai Berry 60 capsule
Pret cu TVA
51,00 LEI
Acai Se Secom
Acai cu efect antioxidant stimuleaza mecanismele neenzimatice de reducere a actiunii distructive a SRO (speciile reactive de oxigen) endogene si exogene

Producator: Nature's Way, SUA
Prezentare: Acai 60 capsule
Pret cu TVA
70,00 LEI
Acid Alfa-lipoic 200 mg Solgar
Alpha Lipoic Acid 200mg Solgar puternic antioxidant cu continut de sulf, ce contribuie la regenerarea vitaminelor C si E, protejeaza carotenoidele, detoxifica metalele grele precum mercurul si cadmiumul si participa la alte procese enzimatice protective importante ale metabolismului celular.

Producator: Solgar Inc., SUA
Prezentare: 50 capsule
Pret cu TVA
125,00 LEI
Acid Alfa-lipoic din scortisoara Solgar
Cinnamon Alpha Lipoic Solgar sursa bogata in antioxidanti, in timp ce acidul alfa lipoic este unul dintre cei mai puternici si versatili antioxidanti din organismul uman.

Producator: Solgar Inc., SUA
Prezentare: 60 tablete
Pret cu TVA
90,00 LEI
Afa Stem Complex x 100
Afa Complex stimuleaza productia de celule stem adulte, antioxidant, stimuleaza regenerarea celulelor nervoase, stimuleaza formarea elementelor figurate ale sangelui, stimuleaza sistemul imunitar, favorizeaza necroza formatiunilor tumorale, radioprotector, chemoprotector.

Producator: Herbagetica
Prezentare: flacon 100 capsule
Pret cu TVA
80,00 LEI
Alive! Secom
Alive! este un MEGA NUTRIENT cu o compozitie unica, 100 % naturala, care asigura necesarul zilnic de vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti, fitonutrienti, micronutrienti (din ciuperci) si alti nutrienti speciali, pentru mentinerea unui nivel maxim de IMUNITATE si pentru o ENERGIZARE optima.

Producator: Nature's Way, SUA
Prezentare: Alive! 30 tablete
Pret cu TVA
53,00 LEI
Alzer
Alzer supliment alimentar ortomolecular pe baza de antioxidanti si extracte vegetale destinat echilibrarii dietei persoanelor predispuse imbatranirii cerebrale precoce, bogat in substante antioxidante.

Producator: Catalysis, Spania
Prezentare: Alzer 30 capsule
Pret cu TVA
55,00 LEI
Antioxidant Complex Cosmo
Antioxidant Complex Cosmo este indicat in functionarea normala a celulelor corpului, in timpul metabolismului, se produc compusi chimici instabili, cu putere mare de reactie, numiti radicali liberi sau oxidanti.

Producator: Cosmo Pharm
Prezentare: Antioxidant Complex Cosmo 30 capsule
Pret cu TVA
20,00 LEI
Antioxidant Farmaclass
Antioxidant este o sursă importantă de nutrienţi ce inactivează speciile de radicali liberi responsabili de apariţia multor boli cât şi a proceselor de îmbătrânire.

Producator: Farma Class
Prezentare: Antioxidant 50 capsule
Pret cu TVA
15,00 LEI
Antioxidant Optimizer
Antioxidant Optimizer antioxidant, protejeaza sistemul cardiovascular, benefic in degenerescenta maculara, complementar in terapia antitumorala.

Producator: Jarrow Formulas, SUA
Prezentare: Antioxidant Optimizer 90 tablete
Pret cu TVA
99,00 LEI
Produse 1 la 10 din 84 Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...9
 7. Următorul
Afişează pe pagina
Sortare după Setează direcţie descendentă
Transport gratuit
Blog
PRODUSE NOI!
Preturi reduse!