Skip to Store Area:

PRODUSE NATURISTE

Confidentialitateabbc.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe abbc.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. abbc.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
abbc.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul abbc.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul abbc.ro, se pot dezabona aici, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului abbc.ro primit prin email.
In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele ING Bank, iar abbc.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@abbc.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa sesizari@abbc.ro.
Transport gratuit
Blog
PRODUSE NOI!
Preturi reduse!